Miért jó, ha lekerül a régi címke és különleges egyedi borcímkére cseréljük?

Személyes és sokrétű ajándékunk megszabadul a zavaró, mások által hozzátett felhangoktól, amelyek disszonanciát okozhatnak az összképben. Elfelejthetjük az ízléstelen, ronda, érthetetlen, öncélúan kreatívkodó címkéket, helyettük személyes, gazdag jelentéstartalmú és kifejező borcímkét alkalmazhatunk.

Egyedi borcímkével ellátott palackban olyan bort adunk, amilyet akarunk.

Nem kerülünk félreérthető helyzetbe és tűnünk garasosnak azok előtt, akik látják az ajándékozást, ha esetleg mi tudjuk, de ők nem, hogy a megajándékozott egy kevésbé exkluzív bort szeret.

Bátran és büszkén adhatunk bármilyen termelői bort szép palackban és az általunk tervezett borcímkével. Ezzel az apró trükkel az ízélménynek nem kell nélkülözni az exkluzivitást sem.

Ha céges ajándékként adjuk egy másik cég termékét, gyakran zavaró, hogy a vonzó és látványos csomagolással mintha a gyártó céget reklámoznánk saját partnerünknél. Akár hiszi, akár nem, már nem csak a borok piacán jellemző a termék ajándékként való „újracsomagoltatása”, a csokoládék és bonbonok esetében is gyakori a partnercégekhez illő, a partneri kapcsolatot tükröző egyedi címke vagy doboz gyártatása.

Miért jó, ha felkerül az új borcímke?

Az egyedi boroscímkére azt teszünk amit akarunk. Lássuk mi mindent takarhat ez a kézenfekvő megállapítás.

Ráírhatunk a megajándékozottnak szóló személyes mondatokat, idézeteket, rátehetünk olyan rajzos szimbólumokat, amit csak ő ért, olyan mintákat, színeket, amiket szeret. Választhatunk olyan idézeteket, vagy saját írásokat, amelyek teljesebbé tehetik a borozás élményét: azt mondják a bor a lélek kapuja, jól tud esni, ha a kitárt ajtón be is lép valami.

Ha akarjuk, háttérbe szoríthatjuk a bor fajtáját, a termelő pince adatait és hangsúlyosan tüntethetünk fel olyasmiket, ami a megajándékozottnak fontos:

A nevét: mindenki szereti a saját nevét nyomtatásban látni, főleg szokatlan helyeken, mint egy termékcsomagolás egy egyedi borcímke

Az ajándékozó személy vagy cég nevét: szívmelengető, büszkeségkeltő, image-építő.

Az alkalmat, amire kapja: ha ez rá van írva, az ajándék olyan, mint egy trófea. Ezért már érdemes eltenni és nézegetni!

Valamilyen közös emléket vagy eseményt, amely a megajándékozottban és az ajándékozóban is kellemes emlékeket ébreszt. Egy emléktárgyat – legalábbis egy darabig – senkinek nincs szíve kidobni.

Az egyedi címkével ellátott céges ajándék bor azt sugalmazza a partnernek, hogy „ez a cég bármely területen eligazodik és van olyan bátor, hogy belevágjon szokatlan dolgokba is”.

Élje ki kreativitását, legyen bátor, ajándékozzon szívből, szenteljen gondolatokat az ajándékozás ceremóniájának!

Ezt tükrözi az egyedi borcímke készítése és használata mind a partnere, mind az ajándékozás többi tanúja számára!

 


egyediborcimke.hu - nyitólap